La Cooperativa Agrícola del Prat participa a la Jornada “Relacions entre Pagesos i el sector de la restauració” organitzada per CETT-UB. La jornada s’ha celebrat el 2 de maig i ha comptat amb la participació de Miquel Torras, responsable comercial de la Cooperativa Agrícola del Prat. 

La relació entre el producte local i la restauració són claus en la contribució al desenvolupament sostenible de la gastronomia. La seva relació pot afavorir un menor impacte mediambiental així com aportar al foment d’una alimentació més saludable. A més, la posada en valor del producte local per part del sector de la restauració facilita la transmissió de valors identitaris, tant a la comunitat local com als visitants i alhora contribuir a la viabilitat de productors locals.

Juntament amb la Cooperativa Agrícola del Prat, han participat els pagesos Enric Cassayes del Bages i Didac Valera del Maresme. I també ho han fet els restauradors: Xavier Peciller (restaurant Xavier Pellicer de Barcelona), Victor Quintilla (restaurant Lluerna de Sta Coloma) i Miquel Aldana (restaurant Tres Macarrons del Masnou)