La Cooperativa Agrícola del Prat participarà activament de la Fira Avícola, amb la mostra de paneres, eines del camp i també amb un estand on es podrà comprar autèntica Carxofa Prat, cremes i patés elaborats amb els productes dels pagesos.

Sense voler treure protagonisme al pollastre pota blava, la Carxofa Prat és l’altra estrella de la Fira Avícola del Prat, que se celebra del 2 al 4 de desembre al recinte firal de La Ricarda. La producció de Carxofa Prat ha assolit les darreres setmanes el seu punt de màxima producció, gràcies també a la baixada de temperatures. Precisament, per aquesta fira avícola la Cooperativa Agrícola, mitjançant les famílies pageses que la formen, es troba en un dels seus moments de més intensitat de feina de l’any. No només collint carxofes, sinó elaborant les tradicionals paneres que mostren als visitants de la Fira la varietat de productes dels camps pratencs.

Des de la Cooperativa informem a tots els visitants de la Fira que podran comprar l’autèntica Carxofa Prat a l’stand de la Cooperativa a la mateixa fira i també al Mercat de Pagès de diumenge al matí també al recinte firal. La Carxofa Prat, de la varietat Blanca de Tudela, és una de les hortalisses més apreuades i valorades per la gastronomia.

Crema de Carxofa Prat amb component social

A l’estand de la Cooperativa Agrícola de la Fira Avícola es podrà comprar la nova Crema de Carxofa Prat, elaborada amb els excedents de carxofa de la temporada anterior. Juntament amb l’entitat social Espigoladors, la Cooperativa comercialitza aquestes cremes totalment artesanes, que se sumen a les que ja oferíem de porros, carabassa i carbassó.

Tanmateix, a més del ja conegut paté de Carxofa Prat, hem estrenat el paté de Carxofa Prat amb toc picant, que també elaboren al seu obrador l’entitat Espigoladors.