“Més Km0, impossible” el lema amb el que la Cooperativa Agrària del Prat defensarà els productes de proximitat i de qualitat a la Fira Alimentaria 2022

 La Cooperativa Agrícola del Prat estarà present per primera vegada a la Fira Alimentaria 2022 que se celebra a Barcelona del 4 al 7 d’abril.

Cap producte es conrea i es cull més a prop de la Fira Alimentaria que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.  La Cooperativa Agrícola del Prat assistirà per primera vegada a la fira Alimentaria 2022 com expositora per defensar ela feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conreen. La Carxofa Prat serà la protagonista de la presència de Cooperativa a la fira, remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona.

Per la Cooperativa Agrícola del Prat ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any. I és que aquests productes demostren que “Més Km0, impossible” en un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat.

Des de dilluns a dijous que dura Alimentaria 2022, a l’estand de la Cooperativa Agrícola es podrà gaudir de showcookings amb  pagesos i professionals de la restauració que elaboraran en directe plats amb #CarxofaPrat com ingredient principal. Els showcookings seran cada dia a les 12 del migdia i s’oferiran tastets de degustació amb productes de proximitat.

 

Dilluns

– Cuinera Lola Martín (Lola’s Brunch) i Agusti Garcia (president Cooperativa)

Dimarts

-Monica Escudero (El Comidista) Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dimecres

– Max Colombo (Xemei) i Xavi Oliva (Vicepresident Cooperativa)

Dijous

– Albert Mendiola (Marimorena) Marcel Tort (Pagès Cooperativa)

 

Des de la Cooperativa Agrícola es treballa per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona.