La Cooperativa Agrícola del Prat participarà aquest divendres 29 d’abril al Primer Congrés Nacional de Carxofa Blanca de Tudela per tal de ressaltar el valor d’aquesta varietat, que és la que s’empra per la Carxofa Prat. Aquest congrés reunirà a persones expertes i productores, altres denominacions d’origen i organismes de la zona mediterrània que treballen amb aquesta varietat, com la Cooperativa Agrícola del Prat.

El Congrés se celebra a Tudela, dins del marc de les Festes de la Verdura, i vol posar en valor aquesta varietat de Carxofa i establir relacions entre les entitats que treballen amb la mateixa varietat de carxofa, com la Cooperativa del Prat, la de Benicarló, la Vega Baja del Segura i la pròpia de Tudela.

Aquest Congrés vol emfatitzar més en l’autenticitat d’aquesta varietat de Carxofa vers les varietats híbrides que estan copant el Mercat nacional. Per part de la Cooperativa, participarem en una taula rodona sobre el conreu de la varietat Blanca de Tudela en altres indrets de l’estat, com és el Prat de Llobregat.