L’activitat al camp no s’atura. Les famílies pageses de la Cooperativa Agrícola del Prat continuen collint els conreus d’estiu com els tomàquets, les síndries i els melons. Amb les altes temperatures de juliol i agost, aquests productes assoleixen el seu millor sabor. Tots aquests productes estan disponibles a la botiga de Mercabarna i també a les botigues de les pròpies famílies pageses.

D’altra banda, aquesta darrera setmana de juliol ja ha començat la plantació de les soques de carxofera per la propera temporada de Carxofa Prat. Al llarg dels propers dies, els pagesos  de la Cooperativa recullen les soques que necessiten per les seves plantacions a primera hora del matí des d’un trailer provinent de Tudela. Cal recordar que la soca mare de la Carxofa Prat prové de la varietat de Tudela (Navarra) i que són les condicions del sòl del Delta del Llobregat les que aporten el sabor únic d’aquest producte emblemàtic.

Per la nova temporada de Carxofa Prat,els cooperativistes calculen plantar més de mig milió de soques de Carxofa, que començaran a donar fruit a partir de finals d’octubre. No us oblideu de la reina del Delta, i com diem a cooperativa #MengemCarxofa